Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 21:22 | 25/07/2024

11 parelles participen en el programa de foment de les noves tecnologies en persones adultes "Parelles TIC"

El programa Parelles TIC, impulsat per l'Ajuntament de Viladecavalls, va començar el passat 2 de juliol amb la participació d'onze persones que aprendran a fer ús de les noves tecnologies acompanyades per joves de l'institut de Viladecavalls.

dijous 05 juliol 2018

Els objectius de Parelles TIC és el de minimitzar l'impacte de la fractura digital entre generacions, augmentar els coneixements en TIC de persones adultes, facilitar la integració i l'entesa entre col·lectius socials heterogenis, així com sensibilitzar els joves de la necessitat de tenir valors com la solidaritat, la comunicació amb la resta d'individus, la implicació amb els canvis socials o la responsabilitat en els afers ciutadans i socials.

Les sessions es realitzen dos dies en el Centre Cívic Paco Cano de Can Trias i dos al nucli urbà, fins al 20 de juliol. Durant aquest temps, 5 alumnes de l'institut de Viladecavalls i 11 persones adultes en procés d'aprenentatge TIC treballaran per assolir els objectius del programa.

Foto de grup Parelles  TIC

A la primera sessió, hi van assistir el Regidor de Joventut i Ensenyament, Jesús Porres, i el Regidor de Promoció econòmica i Ocupació, Marc González, que van animar a joves i adults a aprendre, compartir i gaudir d'aquesta experiència plegats, tot agraint la seva participació en el programa.