Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 14:10 | 24/07/2024

11a Jornada de Comerç al Carrer a Can Trias

Aquest diumenge 14 de juny l’Associació Can Trias Comerç festeja la tradicional festa de comerç al carrer, organitzada pels comerciants del barri amb el suport de l’Ajuntament de Viladecavalls i que enguany celebra la seva 11a edició.

divendres 12 juny 2015

Des de les 10:00 del matí fins a les 13:30, l’Avinguda Terrassa de Can Trias s’omplirà de paradetes on s’ubicaran els comerços del barri i d’altres, amb gran varietat d’articles i productes. 

Amb l´objectiu de crear un ambient festiu que afavoreixi el passeig i la compra, l’oferta es complementarà amb una sèrie d’activitats lúdiques a l’aire lliure programades per a dinamitzar aquesta 11a edició. Sorteig de regals, música, xocolatada,  jocs infantils i un concurs de truites en el qual hi col·labora el Grup de Dones de Can Trias, són algunes de les propostes que trobareu aquest diumenge  al carrer. 

Les mostres de comerç al carrer, que compten amb el suport de l’Ajuntament, permeten donar a conèixer l’àmplia i variada oferta dels establiments comercials de la zona, i actuen fomentant la convivència ciutadana alhora que promocionen i dinamitzant el comerç local.