Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 22:47 | 23/07/2024

2 persones s'incorporen al mercat laboral gràcies al Pla d'ocupació de l’Ajuntament de Viladecavalls

El Programa està subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya (Generalitat de Catalunya) amb el Cofinançament del Fons Social Europeu”.

dimarts 09 desembre 2014

Fruit del decret d’alcaldia signat el passat 29 de juliol de 2014 que va aprovar la participació en el projecte “Manteniment i Millora dels espais públics a Viladecavalls” que es realitza per mitjà del Consorci per l’Ocupació i la Promoció Econòmica del Vallès Occidental.

La Brigada Municipal compta des d’avui mateix amb dos nous treballadors que s’incorporen al servei, i que desenvoluparan tasques d’adequació i manteniment d’espais públics del municipi fins al proper mes de juny de 2015.

Els beneficis d’aquests tipus de programes són múltiples i reverteixen no només en els participants sinó també en la ciutadania en general, ja que la feina realitzada repercutirà directament sobre l’entorn social del municipi.

L’Ajuntament continuarà treballant activament en la creació de llocs de treball al municipi i  així incentivar la recuperació del mercat de treball local.