Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 16:22 | 18/07/2024

“A cops de like”: Taller de prevenció de violències masclistes a les xarxes socials

Amb motiu del 25N Dia Internacional per l’eliminació de la violència envers les dones, l’Ajuntament de Viladecavalls organitza un taller per a joves de prevenció de violències masclistes a les xarxes socials.

dimecres 02 desembre 2020

El taller, impulsat per la Diputació de Barcelona, anirà a càrrec de l’empresa Enruta’t i es durà a terme demà dijous 3 de desembre de 17.00 h a 19.00 h per via telemàtica.

Els joves i adolescents que vulguin participar-hi s’han d’inscriure prèviament contactant amb el Punt d’Informació Jove de L’Altell.

Les xarxes socials són una gran eina de comunicació i interacció. Però no són neutres i tot i els seus beneficis, també s’hi reprodueixen violències masclistes, LGTBIFòbiques, racisme i altres formes d’odi, com a extensió de l’espai físic. Cal, doncs, fer visible aquesta realitat i aprendre a detectar quins són els mecanismes que s'utilitzen, quins missatges i conseqüències genera i trobar estratègies individuals i col·lectives per combatre-ho. En definitiva, s’acompanyarà a l’alumnat per a un ús més crític i responsable de les xarxes socials, sobretot en clau de gènere.