Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 08:17 | 23/07/2024

“Coneix Viladecavalls" arriba al final de curs de les visites escolars

dijous 06 maig 2021

Ahir, 5 de maig, van visitar l’ajuntament, alumnes de 3rB de primària del curs 2020-2021 de l’Escola Rosella dins del programa educatiu municipal “Coneix Viladecavalls.

Amb l’objectiu des de l’ajuntament i les escoles del municipi és donar a conèixer l’entorn a on està l’escola, el municipi en trets generals i els serveis i les funcions que realitzen les diferents àrees del consistori i les seves regidories.

Durant la visita, se celebra una simulació de Ple per part dels infants i, posteriorment, es realitza una sortida pel municipi.

Aquest any la visita s’ha adaptat a l’actual situació de pandèmia provocada per la COVID-19 seguint totes les mesures sanitàries per tal de desenvolupar la visita amb les màximes garanties. Per aquest motiu, la visita prèvia a l’Oficina d’Atenció Ciutadana que es feia habitualment en altres edicions del “Coneix Viladecavalls” s’ha hagut d’ometre.

L’alcaldessa, Cesca Berenguer, acompanyada del regidor d’Educació, Marc González, ha atès la visita dels alumnes que han preguntat sobre diferents temes que han pogut treballar prèviament amb el llibret explicatiu que lliura l’Ajuntament a les escoles. Ha estat una sessió molt profitosa per resoldre els seus dubtes i l’alhora passar una estona divertida.

Com en les anteriors visites d’aquest any, la simulació de la sessió plenària contenia un punt de l’ordre del dia en el qual, els alumnes van haver d’escollir un alcalde que va ser el delegat de classe i els representants de cadascú dels integrants del Ple Municipal. Van votar afirmativament per la creació del Consell Municipal de la Infància de Viladecavalls.

Des de l’ajuntament desitgem poder tornar, un any més, atendre les visites escolars del programa “Coneix Viladecavalls”.