Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 08:45 | 23/07/2024

“El niño perdido” guanya el VI Festival de Curtmetratges Locals de Viladecavalls

El segon premi va ser per l’obra “Mentes simples”.
Fotograma del curt guanyador del VI Festival de Curtmetratges Locals
Fotograma del curt guanyador del VI Festival de Curtmetratges Locals

dijous 23 maig 2019

El passat 17 de maig va tenir lloc a l’Altell de Viladecavalls el VI festival de Curtmetratges Locals. A l’inici del festival tot el públic assistent va rebre una butlleta de votació per poder fer la seva selecció en acabar el visionat de totes les projeccions. El concurs, a més, va comptar amb la participació com a jurats de l’Oriol Tresens i el Jordi Miró, veïns del municipi i professionals del món cinematogràfic. En total, es van presentar set curtmetratges a concurs.

Mentre el jurat deliberava i es feia el recompte de les votacions del públic, els assistents van poder veure una sèrie de curtmetratges en els què es denunciava la violència de gènere.

Finalment, es va realitzar el recompte i es van proclamar els curtmetratges guanyadors: el primer premi va ser per l’obra “El niño perdido”, realitzada per Marc Bueno, Irina Iborra, Ainara Martí, Carles Mora i Anna Sala. I el segon premi va recaure en el curt “Mentes simples”, de Dani Atarés, Victor Avellaneda, Alexander Mengual, Xavi Montesinos i Albert Puigdellívol.

Des de l'Ajuntament de Viladecavalls agraïm a totes les persones que han participat en el concurs del VI Festival de Curtmetratges locals de Viladecavalls i felicitem als guanyadors del concurs, tot animant-los a continuar expressant la seva qualitat artística i creativitat. 

Els vídeos es poden veure al canal de Youtube de l’Ajuntament de Viladecavalls: aquí