Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 05:13 | 25/07/2024

22M: Dia Mundial de l’Aigua

Amb motiu del Dia Mundial de l’Aigua, que se celebra avui 22 de març, des de l’Ajuntament de Viladecavalls ens adherim a la celebració amb l’objectiu de sensibilitzar la societat de la importància d’aquest bé natural preuat, escàs i essencial per la sostenibilitat del medi ambient i la qualitat de vida de les persones.

dilluns 22 març 2021

Així mateix, us animem a participar en els dos concursos d’Instagram i Twitter, organitzats per l’Agència Catalana de l’Aigua. A Instagram es valorarà la capacitat de les imatges d’evocar els valors de l’aigua com un bé essencial que cal que preservem, així com la seva bellesa, la plasticitat, la força, i les emocions que ens provoquen. També es tindrà en compte la qualitat, la creativitat i l’originalitat de les imatges. A Twitter, d’altra banda, es valoraran les reflexions, idees, pensaments sobre el valor que l’aigua té per a tu mitjançant la publicació de tuits, amb un màxim de 280 caràcters, amb la possibilitat opcional d’incloure imatges. Has d’etiquetar els teus posts i tuits amb l’etiqueta #acaworldwaterday2021.

Consulteu les bases del concurs a: http://aca.gencat.cat/web/.content/10_ACA/M_Campanyes_i_divulgacio/05_Dia_mundial_de_laigua/BasesDiaMundialAigua-2021.pdf

Més informació a: http://aca.gencat.cat/ca/laca/campanyes-i-divulgacio/dia-mundial-de-laigua/