Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 06:41 | 25/07/2024

24 i 25 novembre Xerrada Espai digital La meva Salut

El Departament de Salut va iniciar el passat 1 d’octubre una prova pilot per facilitar a la ciutadania la consulta de les seves dades personals de salut a l’espai digital, personal i intransferible Cat@Salut.

dimarts 24 novembre 2015

Amb un codi d’usuari i una clau, la ciutadania ja pot accedir a aquest servei i consultar de manera segura la seva informació sanitària.

Per explicar el funcionament d’aquest nou espai digital la Regidoria de Sanitat conjuntament amb el CAP Ernest Lluch ha organitzat avui 24 de novembre a l’auditori de l’EMMPC i demà 25 de novembre al CCPC en horari de 17 a 18h, s’ha organitzat dues jornades formatives adreçades a tots/es el veïns/nes del municipi, on s’explicarà als ciutadans de quina manera poden accedir al seu espai de salut privat i com es gestiona la visualització de l’historial mèdic..

Cat@Salut, La Meva Salut  és un espai accessible a través de l’adreça lamevasalut.gencat.cat. on el ciutadà podrà disposar de la seva informació clínica generada a qualsevol dels centres del SISCAT tals com el pla de medicació vigent de la recepta electrònica, les vacunes administrades,  informes diagnòstics, visites a urgències, analítiques, proves de diagnòstic per la imatge, vacunacions, entre altres dades. 

Aquest espai es pot consultar des de qualsevol lloc i en qualsevol moment mitjançant un ordinador o un dispositiu mòbil.