Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 21:10 | 17/07/2024

25N. Dia Internacional contra la Violència de Gènere

Viladecavalls diu prou!

divendres 20 novembre 2020

El 25 de novembre se celebra el Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència envers les Dones, i des de l’Ajuntament de Viladecavalls, com cada any, ens sumem a la jornada per commemorar i reivindicar el nostre rebuig de forma contundent vers les violències masclistes.

Aquest 2020, davant la difícil situació per la pandèmia, no podem realitzar la programació d’activitats com altres anys, però ara més que mai, ens encoratgem i continuem treballant per aconseguir un municipi, lliure de violència masclista o de qualsevol forma d’abús o agressivitat.

Les mesures de seguretat d’enguany no permeten concentracions de gent, per tant la lectura del manifest es farà al proper Ple Municipal del dijous 26 de novembre.

En el manifest d’aquest any s’exposa que “el temps s’ha esgotat per als agressors masclistes” i que “el rebuig social contra les violències masclistes és cada cop més fort”. Es reconeix que “mai abans hi havia hagut una implicació tan extensa i conscient respecte les violències masclistes. I és que, els darrers mesos han estat absolutament durs per a les dones i criatures que viuen en situacions de violència com, segurament, ho seran els mesos que vindran, mentre duri la pandèmia”. I s’adreça als homes “que esteu en contra d’aquestes violències i sabeu que un dels vostres amics, familiars, coneguts les exerceixen: és hora que us en feu responsables i hi intervingueu”. El document acaba adreçant-se als agressors, “als agressors, un recordatori: no hi haurà espai per a la impunitat”.

Per descarregar el manifest clicar aquí