Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 06:59 | 13/07/2024

35ª Cursa popular Casal Familar de Viladecavalls

La disputa de la prova causarà alteracions a la mobilitat del municipi durant tot el matí de diumenge.

divendres 15 maig 2015

Aquest diumenge 17 de maig al matí es celebra a Viladecavalls la 35a edició de la Cursa Popular Casal Familiar de Viladecavalls. Començarà a un quart de deu del matí i competeixen tres categories diferents: Cursa Infantil, Cursa Popular i Mini cursa per a totes les edats.

 El recorregut és d’ 11,5 quilòmetres. El carrer Antoni Soler i Hospital és el punt d'inici, des d'on els participants agafaran primer carrer Nou, i seguiran el recorregut per Prat de la Riba, Llobregat, de les Obagues, Pins, Sant Jordi, Camí Can Sanahuja, de Dalt, Antoni Soler i Hospital, Major, Sant Martí, Camí de l’Estació, Ctra. Can Buixeres (fins dalt), Ctra. Can Buixeres (baixada), Santiago Rusinyol, Joan XXIII, Camí de l’Estació, Sant Martí, i Major fins al mateix Antoni Soler i Hospital, on es situarà la meta. La cursa infantil, transcorrerà per Rosari, Francesc Macià i Prat de la Riba.

La disputa de la prova causarà alteracions a la mobilitat del municipi durant tot el matí de diumenge.

Les principals alteracions afectaran especialment al c/ Nou, c/ de Baix, c/ Antoni Soler, c/ Major i c/ Sant Martí, els seus adjacents i la zona de Can Corbera i Can Turu. Des de les 06,00 hores del dia 17 de maig, estarà prohibit l’estacionament.

L’Ajuntament de Viladecavalls i els agents de seguretat ciutadana han organitzat  un dispositiu especial que regularà els accessos i la circulació de vehicles al municipi durant el transcurs de la cursa

Disculpeu les molèsties que les restriccions us puguin ocasionar i gràcies per la vostra col·laboració.