Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 16:12 | 18/07/2024

4 aturats de llarga durada troben feina amb els plans d'ocupació

Dimarts 31 de gener, l’Ajuntament de Viladecavalls ha incorporat 4 nous treballadors, en el marc del programa Treball i Formació del Consell Comarcal del Vallès Occidental.

dijous 02 febrer 2017

L’objectiu és afavorir la inserció laboral i millorar l'ocupabilitat de les persones en situació d’atur, combinant el contracte amb una formació transversal i obligatòria de 150 hores que culminarà amb l’obtenció d’un certificat de professionalització.  El període de contractació és de 6 mesos.

Durant aquests temps, portaran a terme diferents tasques de manteniment i millora d’espais i equipaments municipals, reforçant l’equip de la Brigada Municipal.

L’Ajuntament de Viladecavalls treballa per donar suport a persones que porten un llarg període a l’atur i col·labora amb el CCVOC, oferint  aquestes experiències laborals mitjançant un contracte de treball,  que ha de permetre millorar la qualificació professional dels demandants. El programa  és finançat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (SOC) i el Fons Social Europeu.