Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 18:55 | 14/07/2024

4t cicle de jornades d'emprenedoria a l'IES Viladecavalls

Dins el marc del Pla Director de Promoció Econòmica, l’Ajuntament de Viladecavalls organitza la quarta edició del cicle de jornades d’emprenedoria amb l’alumnat de 2n de batxillerat de l’IES Viladecavalls, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Terrassa.

dijous 09 setembre 2021

Aquestes jornades tenen per objectiu apropar el món empresarial als i a les alumnes mitjançant visites i tallers, generant així, ponts de comunicació i aprenentatge.

El cicle es composa de 9 sessions, en horari de 15.00 a 17.00 hores, des del 20 de setembre fins al 20 de desembre de 2021 i hi participaran un total de 17 alumnes de l’institut.

Mitjançant dinàmiques participatives, creatives i cooperatives les persones realitzaran un procés des de l'autoconeixement de les competències adquirides al llarg de la trajectòria vital (personal i professional) fins la concreció del valor afegit que la diferencia, identificant la seva marca personal.

Enguany, les visites i els tallers aniran a càrrec d’Axioma, Jordi Dueso, Sandra Arcos, Ficosa, Iceland Seafood, Escola de Pastors de Catalunya, Circontrol, Dra. Mage Mármol Pérez i Escola Financera a les Escoles de Catalunya (EFEC).

Des de l’Ajuntament de Viladecavalls desitgem que aquestes noves jornades d’emprenedoria siguin profitoses per l’alumnat de l’institut i s’assoleixin els seus objectius.