Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 10:00 | 25/07/2024

A Viladecavalls “El mercat, en català"

Amb l’objectiu i compromís per a promocionar l’ús del català als mercats de comerç no sedentaris, la Confederació de Comerç de Catalunya, Botiguers pel país, la Unió de Venedors Ambulants (UVA) i UVA mercats-catalans, endeguen el pròxim dissabte 18 de juliol una iniciativa lingüística al mercat setmanal de Viladecavalls: La presentació dels indicadors de producte i preu en català i dels vocabularis de la venda ambulant.

divendres 17 juliol 2015

L’acte comptarà amb la presència de l’Alcaldessa de Viladecavalls, Cesca Berenguer, i el regidor de Comerç i Mercats, Jesús Porres Coto. També hi assistiran representants de les autoritats locals d’altres municipis de la comarca, la Sra. Antonia Rero, presidenta de la UVA, el Sr Antoni Mas, President d’UVAmercats-catalans, Miguel Àngel Fraile, secretari general de la Confederació de Comerciants de Catalunya i Xavier Bosch, Ester Franquesa i Alfons Conesa per part de la Generalitat de Catalunya.

Aquesta iniciativa es duu a terme amb el suport i l’assessorament de l’Agència Catalana del Consum i forma part de la campanya “Oberts al català”, que té el suport de la Direcció General de Política Lingüística del Departament de Cultura, del Departament d’Empresa i Ocupació i de la Direcció General per a la Immigració de la Generalitat de Catalunya.

L’Ajuntament de Viladecavalls col·labora amb ambdues iniciatives per a la normalització de la llengua catalana als mercats, i que contribueixen a la millora de la qualitat del servei de venda ambulant i a l’atenció al públic.