Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 15:04 | 24/07/2024

A Viladecavalls, recuperem les tradicions

divendres 10 octubre 2014

Viladecavalls omplirà, els dies 15 i 16 de novembre, el casc antic i voltants, de tradicions, cultura i activitats per celebrar la seva Festa Major d’Hivern convidant a veïns, veïnes i visitants a descobrir i conèixer el nostre municipi.

L’any passat es va celebrar la primera edició de la Fira “VILADECAVALLS, RECUPEREM LES TRADICIONS” emmarcant-la dins la Festa de Sant Martí, patró del municipi i antiga Festa Major. Aquest any, i després de l’èxit de participació que va rebre la primera edició amb una afluència de més de 1500 visitants, es pretén consolidar aquesta fira i totes les seves activitats, fent així que Viladecavalls passi a formar part de l’agenda de Fires i Cultura Popular de Catalunya.

Dins els actes de la primera edició es va poder gaudir de la fira gastronòmica, l’acte conegut com a matança del porc i les aules de gust, entre d’altres activitats.

En aquesta segona edició es va un pas més enllà i, a més d’allargar els actes a tot el cap de setmana i no només el diumenge com fins ara, s’inclouen novetats com la presentació per part de Cuina Vallès del nou plat “L’Olla Vallesana” , amb l'oferiment de 1000 racions gratuïtes per als assistents, la gran gimcana “Jo sóc de poble” o el primer Festival Jove de música en viu “Horsetown Music Festival” donant veu i espai a la demanda del col·lectiu jove del municipi.

En un esdeveniment d’aquest caire es treballa conjuntament des de totes les àrees de l’ajuntament i entitats del municipi, buscant la fórmula perquè la organització garanteixi que tots i totes puguem passar-ho bé, alhora que ajudem a potenciar l’economia local i donem a conèixer el nostre entorn i la nostra tradició.