Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 10:30 | 15/07/2024

Acompanyem la gestió de les emocions de la Gent Gran

L' Ajuntament de Viladecavalls posa en marxa un nou servei de suport emocional per a la Gent Gran del municipi, oferint una atenció individual per desenvolupar un acompanyament en la gestió de les seves emocions.

dimecres 14 setembre 2022

Aquest servei tindrà una funció preventiva en què la nostra gent gran podrà expressar, d’una forma lliure, segura i confidencial, el seu malestar emocional, i tot allò que els pugui crear neguit i angoixa, per tal de ser orientatda i acompanyatda per la professional encarregada d’aquest servei municipal. 

Les persones participants aprendran a identificar les seves emocions, a conèixer el paper que  juguen en diferents situacions i a posar en pràctica estratègies que millorin la gestió emocional durant l’acompanyament. 

Emmarcat en aquest servei, l’espai de Gent Gran de Can Trias acollirà una xerrada amb la Raquel Jurado, psicoterapeuta especialitzada en Gestió Emocional, el 6 d’octubre a les 18.00 hores. En aquesta xerrada s’informarà sobre el nou servei i es parlarà sobre les necessitats emocionals de la Gent Gran, com entendre les seves emocions i identificar-les i el nou servei One to One.