Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 04:09 | 13/07/2024

Acords del Ple de novembre del 2019

El Ple corresponent al mes de novembre del 2019 es va dur a terme ahir dijous 28 de novembre amb l'assistència de tots els regidors i regidores del Consistori, a les 20.30 hores, en la Sala de Plens de l'Ajuntament.

divendres 29 novembre 2019

La sessió plenària va començar amb la lectura del manifest del 25N, Dia Internacional contra la violència de gènere, per part de la Regidora de Polítiques de gènere i Drets humans, Dolors Salmerón, i l'aprovació de l'acta anterior del 28 d'octubre per unanimitat.
Tot seguit, es va portar a votació la modificació de la plantilla de personal de l'exercici 2019, aprovada amb els vots a favor de TJxV, ERC, PSC, Carlos Méndez i les abstencions de FEM Viladecavalls.
El cinquè punt de l'ordre del dia feia referència a la modificació del pressupost 15/2019 pel canvi de finançament de les inversions de les obres d'emergència i va ser aprovada per unanimitat.

Les modificacions de pressupost pel canvi de finançament de les inversions amb préstec 16/2019 i per crèdits extraordinaris 17/2019 també es van aprovar amb 3 abstencions de FEM a la primera i 6 abstencions de FEM i ERC i el vot a favor de la resta de grups en ambdues modificacions de pressupost.A continuació, el Ple va aprovar el compte general de l'Ajuntament de Viladecavalls i "Viladecavalls Multigestió pública, SL" corresponent a l'exercici 2018, amb els vots a favor de TJxV, PSC, Carlos Méndez, i les abstencions de FEM i ERC.

En el novè punt, el grup FEM Viladecavalls i ERC com a consignant van presentar una moció per a la creació del Consell de la infància de Viladecavalls. En aquest sentit, el Ple va aprovar per unanimitat de tots els grups municipals iniciar l’expedient de creació del Consell de la infància de Viladecavalls.
Finalment, es va donar compte de l’informe de morositat i del seguiment del pressupost del tercer trimestre de l’exercici 2019 i de la sentència del recurs del contenciós administratiu contra l’acord del Ple de 25 de maig del 2017 de supressió del servei de mercat no sedentari.