Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 23:27 | 15/07/2024

Acte de cloenda del programa "Cultura Emprenedora a l'Escola"

L'Escola Rosella ha participat, per segon any consecutiu, en el programa educatiu "Cultura Emprenedora a l'Escola" (CuEmE) impulsat per la Diputació de Barcelona i el Consell Comarcal i que compta amb el suport de l'Ajuntament de Viladecavalls.
Fotografia de família CUEME 2019
Fotografia de família CUEME 2019

divendres 14 juny 2019

L'acte de cloenda s'ha dut a terme avui divendres 14 de juny del 2019, a l'auditori de l'Escola Municipal de Música Pau Casals de Viladecavalls, amb l'assistència de l'Alcaldessa de Viladecavalls, Cesca Berenguer, el regidor d'Ensenyament, Jesús Porres, la direcció, el professorat i les classes de 5è participants de l'Escola Rosella, així com la Teresa Zamora en representació del Consell Comarcal del Vallès Occidental.

Els tres representants de les cooperatives han lliurat un xec valorat en 700 euros a Prodis (Prodiscapacitats Fundació Privada Terrassenca). Uns diners que representen gairebé el 50% dels guanys obtinguts amb la venda dels productes fabricats pels infants i exposats durant la jornada celebrada el passat 29 de maig a la plaça de la Masia de Can Turu.

Els infants de 5è A, B i C, a  través de les seves respectives cooperatives, "Cupper Quads", "Cinquella" i "Start", han après valors com el de l'emprenedoria, la solidaritat, la igualtat d'oportunitats o el cooperativisme.

L'Ajuntament de Viladecavalls continuarà donant suport al teixit educatiu del municipi per tal de potenciar les aptituds dels nostres infants, dotant-los de les eines i els recursos que millorin el seu futur formatiu i laboral.

Galeria d'Imatges

cueme-xec-prodis.jpg