Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 06:20 | 21/07/2024

Acte institucional del 25N Dia Internacional de l’Eliminació de la Violència contra les Dones

Avui dijous 25 de novembre, Dia Internacional de l’Eliminació de la Violència contra les Dones, veïns i veïnes de Viladecavalls, així com una representació municipal i d’entitats locals, s’han aplegat a la plaça de la Vila per assistir a l’acte institucional commemoratiu del 25N organitzat per l’Ajuntament.

dijous 25 novembre 2021

Durant l’acte s’ha llegit el Manifest del 25N per part de Dones de Can Trias i Petits Dracs de Viladecavalls, en què s’han exposat els avenços de la Llei 5/2008, del 24 d’abril, del dret de les dones a erradicar la violència masclista, recordant que cal actuar de manera estructural i preventiva i comptar amb tota la població i tots els territoris per tal d’eliminar aquesta xacra de la nostra societat.

Tot seguit, la regidora, Dolors Salmerón, i el regidor Marc González, han llegit el nom de les víctimes de violència masclista de 2021, entre elles menors, i s’ha acabat amb l’enlairada de globus en el seu record per part de les persones assistents.

Els actes del programa de la Setmana Lila amb motiu del 25N continuen durant els dies vinents. Consulteu la programació en el següent enllaç: Programa Setmana Lila

Galeria d'Imatges

25N1.jpg
25N0.jpg
25n3.jpg
25n2.jpg