Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 22:43 | 15/07/2024

Actes de Sant Jordi a Viladecavalls

La Plaça de la Masia de Can Turu acollirà un seguit d’actes i propostes culturals organitzades per l’Ajuntament de Viladecavalls amb motiu de la diada de Sant Jordi del pròxim 23 d’abril.

divendres 19 març 2021

Durant la tarda del divendres 23 d’abril, els vilacavallencs i les vilacavallenques podran gaudir, com en anteriors edicions del dia de la rosa i el llibre, un conjunt d’activitats culturals. Ara bé, seguint les mesures de seguretat pertinents i el control d’accés de l’espai per evitar els riscos ocasionats per la pandèmia de COVID19.

Paradetes de venda de roses i llibres, la biblioteca al carrer, un espai d’escriptors i escriptores que presentaran les seves darreres obres, i activitats infantils pels més menuts, és el que trobaran els i les visitants que s’apropin a la plaça per la diada.

A més a més, una nova edició del certamen literari de Viladecavalls oferirà la possibilitat d’expressar les qualitats literàries tant dels infants com dels adults amb dos concursos: “El meu conte preferitemmarcat en la celebració del Dia Internacional del conte infantil del 2 d’abrili el concurs “Contes i Poesies”. Trobareu les bases dels dos concursos a www.viladecavalls.cat/santjordi2021

Des de l’Ajuntament de Viladecavalls, us animem a celebrar la diada de Sant Jordi i participar en els actes organitzats, i us convidem a penjar roses i dracs als balcons i façanes durant la diada, que podeu realitzar amb materials reciclats o descarregant la plantilla que trobareu a: www.viladecavalls.cat/santjordi2021