Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 20:39 | 17/07/2024

Actes institucionals per a celebrar la Diada Nacional de Catalunya a Viladecavalls

Viladecavalls celebrarà la Diada Nacional de Catalunya amb un seguit d'actes institucionals el dimarts 10 de setembre al vespre i l'endemà al matí amb la tradicional Pujada al Ros.

dilluns 02 setembre 2019

Els actes de dimarts començaran a les 20.30 hores a la plaça de la Masia de Can Turu, amb la interpretació musical de benvinguda, a càrrec de l'Anna Tapia, la Fàtima Miró i la Maria Cristobal, que, en finalitzar, donarà pas a la hissada de la Senyera per part de l'Alcaldessa de Viladecavalls, Cesca Berenguer.

 

Tot seguit, a la mateixa plaça es durà a terme l'ofrena floral per part del Consistori i els grups municipals, amenitzat amb les actuacions del Cor Sant Martí de Viladecavalls i Les Veus de Les Carenes de Can Turu.

 

Els actes de la vesprada de dimarts finalitzaran amb el Sopar popular, servit pels veïns i les veïnes de l'AVV de les Carenes de Can Turu a la terrassa de l'Escola Municipal de Música Pau Casals. Les persones que assisteixin al sopar podran gaudir de les havaneres del grup local, Vent de Mestral, i presenciar l'encesa de les agulles de Montserrat en suport dels presos i preses polítics, un acte impulsat per les entitats Artistes de la República, l'Assemblea Nacional Catalana i la Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya, amb el suport d'Òmnium Cultural.

 

Per participar en el sopar popular cal adquirir els tiquets que es posaran a la venda els dies 5 i 6 de setembre a l'OAC en horari de 9.00 a 12.00 h i al Centre Cívic Paco Cano en horari de 16.00 a 19.00 h. El preu de cada tiquet, que no inclou beguda, és de 8 euros. No hi haurà servei de bar, per la qual cosa cadascú haurà de portar la seva beguda.

 

La celebració de la Diada a Viladecavalls clourà l'endemà, 11 de setembre, amb la tradicional Pujada al Ros, amb punt de sortida des de la plaça de la Vila a les 8.30 hores, per pujar a peu fins al cim del turó del Ros, des d'on es cantarà l'himne nacional. Hi haurà esmorzar per a totes les persones que s'animin a participar.