Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 12:58 | 25/07/2024

Actes institucionals per celebrar la Diada Nacional de Catalunya a Viladecavalls

Viladecavalls celebrarà la Diada Nacional de Catalunya amb els actes institucionals del dia previ a l'11S a la plaça de la Masia de Can Turu i l'endemà amb la tradicional Pujada al Ros.

dimarts 04 setembre 2018

Els actes institucionals començaran a les 20.30 hores del dilluns 10 de setembre a la plaça de la Masia de Can Turu amb la hissada de la senyera, a càrrec de l'Alcaldessa de Viladecavalls, Cesca Berenguer, i la posterior ofrena floral per part de l'ajuntament i dels grups polítics.

Anna Tapia, Fàtima Miró i Maria Cristóbal seran les encarregades d'amenitzar la hissada amb una interpretació musical de benvinguda. El Cor Sant Martí de Viladecavalls i les Veus de les Carenes de Can Turu acompanyaran l'ofrena floral amb les seves respectives actuacions de cant coral.

A continuació, es durà a terme el sopar popular a la terrassa de l'EMM Pau Casals. Les persones que participin en el sopar podran gaudir, a més a més, d'una cantada d'havaneres, a càrrec del grup local Vent de Mestral, on no faltarà el rom cremat.

Els tiquets per assistir al sopar popular es podran adquirir els dies 6 i 7 de setembre, a l'Oficina d'Atenció Ciutadana del nucli urbà en horari de 9 a 12 del matí i al Centre Cívic Paco Cano de Can Trias de 4 a 8 de la tarda.

L'endemà, ens reunirem a la plaça de la Vila, a les 8.30 del matí, per a pujar al Ros a peu i cantar l'himne nacional de Catalunya des del cim. L'Ajuntament proporcionarà entrepans i refrescos per a les persones que participin en la tradicional Pujada al Ros.