Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 21:41 | 21/07/2024

Actes vandàlics a la terrassa de l'escola de música

La terrassa de l'Escola de Música Municipal Pau Casals ha sofert desperfectes a conseqüència d'actes vandàlics perpetrats durant la matinada de dimecres, just el dia abans d'iniciar la Festa Major de Viladecavalls.

dimecres 05 juliol 2017

Concretament,  els vàndals han realitzat pintades en la tarima del nou escenari, adquirit en els darrers dies per l'Ajuntament, també han desplaçat el terra de gespa artificial fins a la zona de contenidors pròxima a l'equipament municipal, remoguts els mòduls de fusta i pintat l'objectiu de la càmera de seguretat, entre altres.

Estat del terra de gespa artificial de la terrassa

L'Ajuntament havia adequat la terrassa de l'escola de música per acollir el concert de cloenda del cicle Viu la Veu i amb aquestes destrosses s'hauran de destinar uns recursos i un temps extraordinaris.

Des de la Corporació condemnem aquests nous actes vandàlics i preguem la col·laboració de la ciutadania perquè entre tots acabem amb aquesta xacra que malmet l'espai públic i provoca uns costos econòmics extraordinaris i innecessaris a tots els veïns i veïnes de la vila.