Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 08:32 | 23/07/2024

Activat el Pla d'Emergències Municipal

dimarts 09 desembre 2014

L'Ajuntament de Viladecavalls ha activat el Pla d'Emergències Municipal degut al fort vent que està afectant avui a tot el municipi.

L'Alcaldessa, Cesca Berenguer, juntament amb els serveis municipals estan a peu de carrer per fer el seguiment actiu de totes les incidències.

Les primeres conseqüències d'aquestes fortes ratxes de vent, que poden superar els 70 km/h, han estat la caiguda de varis arbres a diferents punts de Viladecavalls, destacant la caiguda d'un dels arbres a la via de tren i que ha provocat afectacions a la freqüència de la linia.

L'Ajuntament està actuant amb tots els mitjans i recursos que es disposa per garantir la seguretat dels ciutadans i actuar amb la màxima brevetat davant possibles emergències.

Des del Consistori es recomana als veïns recollir tendals i retirar de balcons i terrasses elements inestables com testos o mobiliari.

Per la seva banda, el Servei Català de Trànsit demana als conductors vigilar especialment amb la distància de separació lateral a l'hora de fer avançaments a vehicles de grans dimensions i reduir la velocitat i corregir les desviacions per tal de mantenir la trajectòria del vehicle.

Us recordem que davant una incidència podeu contactar amb la Policia local al telèfon 937 330 707 o al 112 d'Emergències de la Generalitat de Catalunya.