Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 02:56 | 20/07/2024

Activitats programades amb motiu del Dia Internacional de la Dona

Al llarg de la setmana es podrà gaudir de múltiples espectacles, xerrades i debats, entre d’altres. A més, s’organitza el Sopar de la Dona, un dels actes amb més pes dins la programació especial del mes de març.

dimecres 08 març 2017

L’humor serà el protagonista i encarregat d’inaugurar les activitats d'avui dimecres a les 15.00 h. I és que la Biblioteca Pere Calders acollirà l’espectacle "Mujeres estremecedoras” que inclou contes sobre dones poderoses, emotius, simpàtics, potents... per riure una bona estona.

 

A la tarda, a les 18.00 h, es durà a terme el cafè-tertúlia, “Veus anònimes” a la sala polivalent dels baixos de la biblioteca. Es presentarà Elionor Serra, Maria Ribalta i Mati Segura, dones totes elles veïnes del municipi. Conxita Morente del Grup de Dones de Can Trias, conduirà l’acte i donarà la paraula per tal d’anar desvetllant històries de la vida.

 

L’acte començarà amb uns moments musicals interpretats per Fàtima Miró (piano), Blanca Montoliu (flauta travessera) i Elisenda Durà (cant), professores de l‘Escola Municipal de Música Pau Casals.

 

Demà, 9 de març, s’organitzarà "Dona! Troba la lluitadora que portes dins" a l’Auditori del CCPC que comptarà amb una xerrada interactiva amb la participació de la psicòloga Maria Pérez, a partir de les 18.30 h.

 

Divendres 10, tindrà lloc el Sopar de la Dona al Restaurante El Rincón de Moya, organitzat pel Grup de dones de Can Trias amb la col·laboració de l'Ajuntament de Viladecavalls.

 

Es tancarà el cicle d’activitats del "Mes de la Dona", el diumenge dia 12 de març amb un espectacle infantil de titelles a l’auditori de l’Escola de Música Pau Casals amb Pea Green Boat. Puppet Company, a les 12.00 h.

 

Viladecavalls reivindica un any més  el seu compromís  per promoure l’equitat de gènere i avançar cap a una societat igualitària entre homes i dones.