Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 22:22 | 15/07/2024

Actuacions destacades de la brigada

L'Ajuntament de Viladecavalls ha portat a terme recentment nous treballs de reparació i adequació de la via pública amb la finalitat de garantir la seguretat de la ciutadania i millorar les condicions dels carrers.

dijous 26 febrer 2015

Concretament la brigada d’Obres i Serveis ha procedit a reparar un tram de vorera del Camí Can Tarumbot, substituint les rajoles i lloses malmeses per a evitar possibles accidents.

Paral·lelament s’han instal·lat reductors de velocitat a l'avinguda Ferrocarril de Can Trias per tal d’obligar els conductors a reduir la marxa del seu vehicle i així contribuir a disminuir la perillositat d'aquesta important via, on sovint els vehicles excedeixen el límit de velocitat permès.

Finalment s’han iniciat els treballs de construcció del col·lector d’aigües pluvials al Camí de l’estació, l’obra es completarà amb la instal·lació d'una sèrie d’embornals reixetes que permeten captar les aigües de pluja.

Des del Consistori es seguirà treballant en tasques de millora i manteniment que permetin donar resposta a les necessitats dels veïns del municipi i usuaris de la via pública.