Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 21:45 | 16/07/2024

Actualització de noves mesures COVID-19

Contenir el coronavirus és responsabilitat de tothom

dilluns 24 maig 2021

A partir d'avui, dilluns 24 de maig, entren en vigor les noves mesures establertes pel PROCICAT a Catalunya per a la contenció de la Covid-19. Els indicadors epemiològics, tot i la progressiva evolució, recomanen mantenir encara restriccions. No obstant, s'introdueixen alguns canvis en els horaris de restauració, el nombre màxim de persones a les trobades socials i l'aforament a cultura i comerç.

Les principals novetats se centren en les reunions socials, l’augment d’aforaments i el sector de la restauració.

Així, les trobades socials es podran fer amb un màxim de deu persones. Fins ara, el límit era de sis. Quant a l’augment dels aforaments, en els actes culturals passa a ser a un màxim del 70% i a les universitats i els comerços del 50%.

Des d'avui mateix al sector de la restauració també s'apliquen diversos canvis, com ara l’horari d’obertura de les 6 a les 24 hores, l’aforament interior que passa a ser del 50%, s'amplien fins a 6 els comensals per taula (excepte convivents) i es recupera el consum en barra mantenint la distància de seguretat del metre i mig.

Pel que fa al sector de l’esport, es manté l’aforament del 50%. Quant a la mobilitat, hi ha llibertat entre comarques i comunitats autònomes, sempre que aquestes últimes no mantinguin el tancament perimetral.

Podeu consultar tota la información de les noves mesures a: canalsalut.gentcat.cat