Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 11:03 | 22/07/2024

Actuem contra la sequera

dimarts 02 agost 2022

Des de l’Ajuntament de Viladecavalls fem una crida a la ciutadania de responsabilitat i sensibilització davant la situació actual de prealerta per la insuficiència de reserves d’aigua derivats de la manca de precipitacions.

Encara que Viladecavalls no està inclòs entre els municipis amb alerta restrictiva d’aigua, com altres municipis propers, ens sumem igualment, a la conscienciació i demanem a la nostra ciutadania ser proactius, fer- un bon ús de l’aigua, sense patir ni obsessionar-s'hi, però utilitzant l'aigua amb responsabilitat i amb solidaritat sense malgastar-la ni malbaratar-la i aprofitant totes les oportunitats d'estalvi.

Podeu consultar tota la informació actualitzada, així com consells a l'apartat d'estalvi d'aigua al següent enllaç: https://sequera.gencat.cat/ca/inici

L'Agència Catalana de l'Aigua (ACA) ha publicat en data de 26/7/2022 al DOGC la Resolució ACC/2374/2022 de 23 de juliol, a decretar restriccions d'aigua a 135 municipis de les conques de l'Anoia-Gaià, el Llobregat mitjà i la capçalera del Ter, que s'afegeixen a la quinzena de l'Anoia que ja tenien vigent l'alerta. En total són 150 els municipis amb limitacions.

A Viladecavalls actuem contra la sequera #ViladecavallsClima