Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 08:44 | 23/07/2024

Afectacions a la mobilitat per la festa de Sant Martí

dijous 10 novembre 2022

Us comuniquem que amb motiu de la celebració de la Festa de Sant Martí 2022, que tindrà lloc els pròxims dies 11, 12 i 13 de novembre al nucli urbà de Viladecavalls, hi haurà un seguit d'activitats que afectaran la mobilitat de la zona. Tot seguit us informem d'aquestes afectacions. 

 

TALLS DE CARRERS I PROHIBICIONS D’ESTACIONAMENT 

  • El carrer de Baix romandrà tallat al trànsit i amb prohibició d’estacionament del tram que va d’Antoni Soler i Hospital fins la cantonada amb les escales del carrer Nou, des de les 8.00 hores de divendres fins a les 22.00 hores de diumenge. 
  • Els carrers Nou, Dalt i Rosari romandran tallats al trànsit el tram que envolta la plaça Pere Amat des de les 15.00 hores de divendres fins les 22.00 hores del diumenge.  
  • Els carrers Antoni Soler i Hospital, el carrer de Baix del tram del revolt dels contenidors fins al final, i el carrer Nou la resta del carrer d’inici fins a Pere Amat, romandran tallats al trànsit i amb prohibició d’estacionament des de les 6.00 hores de dissabte fins a les 22.00 hores de diumenge. 

 

AUTOBÚS M6 RUTA ALTERNATIVA 

  • La ruta alternativa de l’autobús de la línia M6 (Viladecavalls-Terrassa) s’haurà de fer pel carrer Orenetes i quedaran temporalment anul·lades les parades “Plaça de la Vila” i “Biblioteca” el dissabte 12 i el diumenge 13. 

 

TALLS PUNTUALS DE L’ENLLUMENAT PÚBLIC 

  • Amb motiu de la ruta teatralitzada per antics comerços de divendres 11, hi haurà talls puntuals de l'enllumenat públic, des de les 19.00 fins a les 22.00 hores, en els carrers Major i Sant Martí. 

 

Podeu consultar el programa d'activitats de la Festa de Sant Martí a www.viladecavalls.cat/sant-marti-2022