Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 22:35 | 17/07/2024

Afectacions a la mobilitat per obres de pavimentació a Les Carenes de Can Turu

Demà dimecres 1 d'agost s'iniciaran els treballs de millora de la pavimentació del Camí de CanSanahuja i carrer del mirador de Montserrat. Aquests treballs formen part de la fase 0 del Projecte de transformació de Can Turu i contemplen la retirada de tapes malmeses i dels embornals actuals, per instal·lar-ne de sifònics, així com reparacions al subsòl en algun tram d'aquestes vies i la posterior substitució dels asfaltats de la calçada.

dimarts 31 juliol 2018

Les obres comportaran un seguit d'afectacions a la mobilitat de la zona que passem a detall a continuació:

PROHIBICIÓ D'ESTACIONAMENT de l'1 al 17 d'agost

Les primeres tasques de retirada d'embornals, tapes i pous començaran el dimecres 1 d'agost i es preveu que finalitzin el dia 10 del mateix mes. Durant aquest temps, es prega al veïnat que respecti la prohibició d'estacionament i aparqui els seus vehicles fora de la zona afectada.

Aquesta prohibició s'allargarà fins al 17 d'agost, data prevista per a finalitzar la nova pavimentació asfàltica.

 

TALL DE LA CIRCULACIÓ AL  TRÀNSIT RODAT I VIANANTS del 13 al 17 d'agost

Des del 13 d'agost fins al 17 del mateix mes, es durà a terme la nova pavimentació asfàltica i, per aquest motiu, s'haurà de tallar la circulació al trànsit rodat i, puntualment, també als vianants.

Els accessos als habitatges es veuran limitats en moments puntuals, concretament, durant el pas de la maquinària de l'estesa de l'asfalt.

 

AFECTACIONS PUNTUALS del 20 al 24 d'agost

A partir del 20 d'agost, es procedirà a la realització de les tasques de la nova senyalització i pintura viària i pot comportar afectacions puntuals a la mobilitat, com ara talls o prohibicions d'estacionament puntuals. Aquests treballs es preveu que tinguin una durada de 4 dies.

 

Per tot l'anterior, preguem la vostra col·laboració i disculpeu les molèsties que us puguin ocasionar aquestes obres.