Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 14:23 | 24/07/2024

Afectacions al trànsit amb motiu dels actes de la Festa de Sant Martí 2016

La celebració de la Festa de Sant Martí Recuperem les Tradicions, als carrers i places del centre del municipi, ocasionarà afectacions al trànsit des d'aquest dijous 10 de novembre al dilluns 14 de novembre.

dimecres 09 novembre 2016

Talls durant tota la Festa de Sant Martí

  • De divendres a les 16.00h fins dilluns a les 12.00h, el carrer Antoni Soler estarà tallat al transit durant tot el cap de setmana i no es podrà estacionar.
  • El carrer de Dalt canviarà el sentit de circulació i quedarà al contrari de l’habitual.

 Els veïns del carrer de Baix tindran l’entrada pel carrer de La Masia de divendres a  dilluns.

 


Diumenge 13 de novembre

Amb motiu de la Concentració de Cotxes Clàssics,  a partir de les 7.00h del matí de diumenge,  el carrer de Baix restarà tancat a la circulació i no es podrà estacionar. 

El transport públic en modificarà el recorregut i s'anul·laran algunes parades

Des de divendres 11  i fins dilluns 14 de novembre a les 12.00h del matí, la línia del TGO M6 (Viladecavalls Terrassa) canviarà de recorregut. La ruta alternativa es farà pel carrer Orenetes, quedant temporalment anul·lades les parades de “Plaça de la Vila” i “Biblioteca”

L’Ajuntament prega disculpeu les molèsties que us puguin ocasionar. Si teniu previst fer ús del vostre vehicle, tingueu en compte aquesta informació. Així mateix us recordem, per les vostres previsions, la disponibilitat dels aparcaments del carrer Orenetes i Can Boada les Parentes.