Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 17:26 | 18/07/2024

Afectacions al trànsit del 16 al 19 de desembre

amb motiu dels actes de Viladecavalls no s’atura! (La Marató de TV3) i de la Fira de Santa Llúcia, alguns carrers del nucli urbà quedaran afectats i patiran restriccions d’estacionament o circulació de vehicles, des del matí de divendres 16 de desembre fins al mig dia del dilluns 19 de desembre.

dimecres 14 desembre 2016

Concretament, els carrers Antoni Soler i Hospital i carrer de Baix restaran tallats al trànsit durant aquest període, fet que comportarà una variació provisional del recorregut d'entrada al municipi, que s’haurà de realitzar pel carrer Orenetes.

Tanmateix us recordem, per les vostres previsions, la disponibilitat dels aparcaments del carrer Orenetes i Can Boada les Parentes.

Modificació del recorregut de les línies M5 i M6

En aquest període, les línies d'autobús M5 i M6 de TGO realitzaran una ruta alternativa pel carrer Orenetes i quedaran temporalment anul·lades les parades de Plaça de la Vila i Biblioteca.

Bus llançadora de Can Trias al nucli urbà

Dissabte 17 de desembre, l’Ajuntament i TGO posaran a disposició dels veïns del municipi un servei gratuït d’autobús al nucli urbà, des de Can Trias, i la inversa, facilitant així que tothom que ho desitgi pugui assistir més còmodament. Les places són limitades (35 amb seient i 50 de peu). Els horaris de sortida els detallem tot seguit:

  • Can Trias - Nucli Urbà : Sortida a les 15:45 h a la  parada Llar d’Infants de Can Trias (Parada de la L5 dels Transports Municipals d’Egara)
  •   Nucli urbà - Can Trias : Sortida a les 20:30 h. a la parada del carrer Orenetes (davant l’oficina de Correus).

Finalment us demanem disculpes per les molèsties que es puguin ocasionar i  us convidem a participar dels actes que s’han organitzat aquest cap de setmana. Gràcies per la vostra col·laboració.