Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 20:32 | 13/07/2024

Afectacions per obres als carrers Major i Sant Martí

Us informem dels detalls de les afectacions derivades de les obres de millora dels carrers Major i Sant Martí que estem duent a terme.

dimarts 04 octubre 2022

Els treballs tenen una durada prevista aproximada de 3 mesos i es realitzen en dues fases per tal de minimitzar l’afectació del veïnat.

Primera fase (1 mes aprox.)

Actuació al carrer Major / Sant Martí des de l’encreuament al carrer Sant Josep fins a l’encreuament amb el passatge Sant Martí (tallats els dos encreuaments). La part del carrer on s’intervé està tallat al trànsit. També queden tallades la cruïlla del carrer Major amb carrer Sant Josep, i la cruïlla del carrer Sant Martí amb passatge Sant Martí. Els carrers sense sortida per l’afectació de l’obra seran d’ús exclusiu pels veïns, amb entrada i sortida pel mateix lloc. Els carrers adjacents afectats són part del carrer Sant Josep, passatge Major i passatge Sant Martí. En el primer tram de carrer Major i el carrer Sant Martí (segona fase) que són més estrets, amb un carril i aparcament, es reservarà un espai amb prohibició d’aparcament per tal que els vehicles que circulen en les dues direccions es puguin creuar.

Segona fase (2 mesos aprox.)

Actuació al carrer Sant Martí des de l’encreuament al passatge Sant Martí fins a l’encreuament amb el carrer Llevant (cap encreuament afectat). La part del darrer on s’intervé està tallada al trànsit. La resta de carrers i cruïlles no estan afectades per tant la circulació és normal. 

Els talls de carrers i la senyalització es faran quan sigui indispensable pel desenvolupament de les obres.

Des de l’Ajuntament de Viladecavalls demanem la vostra col·laboració per a la bona execució d’aquestes obres i lamentem les molèsties que les afectacions us puguin ocasionar.