Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 10:09 | 15/07/2024

Ajudem.cat. La plataforma ciutadana per plantar cara a la COVID-19

dimarts 28 abril 2020

Ajudem.cat és una plataforma ciutadana que vol promoure la solidaritat, el dret a la informació i la participació ciutadana per combatre l'alerta sanitària actual per la COVID-19.

L’objectiu és ajudar en aquesta situació d'emergència i promoure solucions transversals per resoldre els problemes actuals i adaptar-se a la nova realitat buscant solucions per conviure amb el confinament i posteriorment.

La iniciativa promou un punt de trobada solidari on compartir voluntariat, coneixements i altres, que està oberta a qualsevol entitat empresa o particular que puguin oferir, de forma altruista, coneixements, serveis o recursos destinats a millorar les condicions que ha causat el confinament i pal·liar els seus efectes.

La web agrupa diferents eines, recursos i funcionalitats per unir voluntaris i particulars qui desitgin oferir, de forma solidària i altruista, coneixements, experiències i informació útil per posar-los a disposició de persones que requereixin el seu temps i serveis.

La plataforma de trobades és totalment gratuïta i està allotjada a servidors propis a Barcelona per no haver de cedir dades a terceres empreses i garantir l’excel·lència del servei.

Ajudem.cat està formada per un grup de joves d’entre 17 i 21 anys del Baix Llobregat i la Sagrera, amb vocació inquieta i emprenedora, ganes de canvi i servei a la societat.
La plataforma ha obtingut el primer premi de la Hackovid, iniciativa ciutadana organitzada per la Fundació i2CAT i la Generalitat de Catalunya amb el suport de la Digital Future Society (MWC).

Per a més informació: https://ajudem.cat/