Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 10:24 | 15/07/2024

Ajuntament de Viladecavalls i Creu Roja organitzen la conferència “La crisi dels refugiats a Europa”

La Biblioteca Pere Calders de Viladecavalls acollirà la setmana vinent, una conferència amb el títol “La crisi dels refugiats a Europa. La salut en l’emergència humanitària”

dijous 10 novembre 2016

La xerrada té l’objectiu de donar a conèixer l’evolució de la població refugiada a Europa els últims anys, fins a arribar a la situació de crisi actual i analitzarà la difícil situació que viuen en aquests moments les persones que fugen dels conflictes armats.

L’acte, obert a tota la ciutadania, el conduirà el Dr. Abel Martínez, metge de la Unitat de Resposta a Emergències de Creu Roja, el qual ha estat destinat als camps de refugiats de Skaramagas i Ritsona, a Grècia.

Aquesta presentació, es troba emmarcada dins el projecte de voluntariat local que l’Ajuntament de Viladecavalls i la Creu Roja durant a terme, gràcies a la signatura d’un conveni de col·laboració, amb el qual es preveu  iniciar un seguit d’accions conjuntes al municipi, destinades principalment als col·lectius de gent gran i atenció a la infància.

Des de l’Ajuntament us convidem a assistir a aquesta interessant xerrada, la qual permetrà conèixer de primera mà, a través d’un testimoni que ha treballat directament amb aquesta situació, la realitat de la crisi dels refugiats a Europa