Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 06:42 | 13/07/2024

Ajuntament de Viladecavalls i FUPAR junts per la integració laboral de les persones amb discapacitat

dijous 17 juliol 2014

El passat 10 de juliol, l'Alcaldessa de Viladecavalls, Cesca Berenguer, es va reunir a l'Ajuntament amb Josep Ribera Segura, gerent de la Fundació Privada President Amat Roumens (FUPAR), i el seu director comercial, David Gonzalez Resbier.

FUPAR és una entitat sense ànim de lucre que té com a objectius principals aconseguir la capacitació professional i el desenvolupament social de persones amb discapacitat, prioritàriament intel·lectual.

El motiu de la trobada va ser la signatura del conveni de col·laboració entre l'Ajuntament de Viladecavalls FUPAR que permetrà la integració laboral de persones adultes amb discapacitat, en diverses tasques del municipi.

Les primeres iniciatives en les que el Consistori ja ha engegat amb aquest conveni és l’encàrrec a la fundació de pancartes per a la Festa Major local així com del subministrament de plantes, flors i detalls per a necessitats diverses del municipi. Al marge d’aquestes col·laboracions, des de fa uns anys es netegen els vehicles del Consistori al servei de rentat de Fupar i s’està valorant la contractació del seu servei de jardineria per a dur a terme diferents treballs de recolzament en espais verds municipals.

Actualment la fundació FUPAR dóna treball i ocupació a 7 persones del municipi en diferents línies d’activitat.

Aquest conveni de col·laboració formalitza la voluntat del Consistori, expressada el passat 1 d'abril per Cesca Berenguer a les instal·lacions de la fundació, i reafirma el compromís social en la millora de les condicions d'accés laboral de les persones que presenten algun tipus de discapacitat a Viladecavalls