Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 12:24 | 25/07/2024

Ajut municipal per garantir una mobilitat accessible

Avui 23 de maig s’obre la convocatòria per sol·licitar una subvenció per a l'ús de transport adaptat per a persones amb diversitat funcional majors de 18 anys i gent gran, que assiteixen a centres de dia i /o centres ocupacionals.

dilluns 23 maig 2022

L’Ajuntament de Viladecavalls obre el tràmit per sol·licitar una subvenció per a l'ús de transport adaptat per a persones amb diversitat funcional majors de 18 anys o gent gran amb mobilitat reduïda, avui dilluns 23 de maig, que es podran demanar fins el 23 de juny 2022. 

Caldrà que es compleixin els requisits especificats a les bases que regulen aquesta convocatòria. Aquesta subvenció és incompatible amb la subvenció de Transport Públic per a col·lectius específics. 

Aquest ajut municipal s’adreça a: 

  • Persones amb certificat de disminució igual o superior al 65% i amb mobilitat reduïda que assisteixin a un centre ocupacional degudament registrat i que formi part de la xarxa pública, ( assistència mínima de tres dies per setmana)  
  • Persones dependents, amb manca d'autonomia personal i amb necessitat de transport adaptat, que tinguin plaça en un centre de dia, degudament registrat i que formi part de la xarxa pública. ( assistència mínima de tres dies per setmana) 

Consulteu tota la informació del tràmit https://tramits.viladecavalls.cat/OAC/CdS.html?tramit=94. 

Des de l’Ajuntament de Viladecavalls continuarem treballant per donar suport a la ciutadania en termes de mobilitat adaptada  i  facilitant l’accessibilitta a recursos de la xarxa.  perquè ningú es quedi enrere i pugui viure al nostre municipi amb el màxim benestar possible.