Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 04:42 | 13/07/2024

Alerta per temperatures extremes i alt risc d'incendis forestals al municipi

Davant l'onada de calor que pateix tota Catalunya des del passat 23 de juny i que es perllongarà fins al diumenge, amb temperatures que poden arribar a superar els 40 graus a partir de demà dijous, l'Ajuntament de Viladecavalls demana extremar les precaucions i seguir els consells de seguretat per tal d'evitar problemes de salut i minimitzar l'alt risc de patir un incendi forestal al nostre municipi.

dimecres 26 juny 2019

Des dels cossos de seguretat ens informen que el risc de patir un incendi forestal és molt elevat, comparant-se la situació en què ens trobem amb els episodis d'incendis desoladors dels anys 90.

 

Per aquest motiu, demanem la col·laboració a tota la població. Es prohibeix l'ús de maquinària a prop de zones boscoses, com ara radials o desbrossadores, així com llençar burilles de tabac, petards o residus a terra que puguin provocar un incendi, fer foc al camp o al bosc, barbacoes o cremar rostolls sense autorització.

En cas de detectar un incendi, per petit que sembli, truqueu al més aviat possible al 112.

 

Podeu trobar consells preventius i altres recursos al web: http://interior.gencat.cat/ca/arees_dactuacio/proteccio_civil/consells_autoproteccio_emergencia/riscos_naturals/incendi_del_bosc/