Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 07:15 | 21/07/2024

Alteracions a la mobilitat a Camí de Can Sanahuja i Mirador de Montserrat durant el cap de setmana de l’11 i 12 d’agost

Aquest proper cap de setmana es duran a terme les tasques de retirada de les tapes de clavegueram situades a l’eix de les vies com a part de les obres de pavimentació.

dijous 09 agost 2018

Per aquest motiu durant el dissabte i el diumenge quedaran tallats al trànsit provisionalment els carrers, però la circulació de la zona estarà garantida.

Quan quedi tallat el camí de Can Sanahuja, es realitzarà la circulació en ambdós sentits pel carrer Mirador de Montserrat, i viceversa. El sentit del trànsit quedarà degudament senyalitzat.

Aprofitem per recordar que es manté la prohibició d’estacionament als carrers Mirador de Montserrat i Camí de Can Sanahuja fins a la finalització de l’asfaltat d’aquests, prevista pel pròxim 17 d’agost. Així mateix, des del 13 fins al 17 d’agost, ambdós carrers quedaran tallats a la circulació, de manera puntual, durant les tasques d’estesa de l’asfalt.


AFECTACIONS DE LA LÍNIA M6 DE TGO

Arran de les obres de pavimentació dels carrers Mirador de Montserrat i Camí de Can Sanahuja, els dies 13,14,16 i 17 d’agost, les parades d’autobús “Obagues”, “Els Pinets” (de pujada i de baixada) i “L’Era” (sols de pujada) quedaran temporalment anul·lades. La parada final de regulació serà la de “Biblioteca”, on s’estacionarà el bus fins a l’hora de sortida cap a Terrassa.


UBICACIONS TEMPORALS DELS CONTENIDORS

Les zones de contenidors dels carrers Mirador de Montserrat i Camí de Can Sanahuja canviaran la seva ubicació, de manera provisional, mentre durin les obres de pavimentació. En el següent plànol podeu consultar les ubicacions provisionals.  

Situació provisional contenidors Can Turu