Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 20:07 | 25/07/2024

Alumnes de 5è i 6è de primària de l'escola Roc Blanc presenten el projecte "Recercaixa" 2015-2016

Els alumnes de 6è de primària de l'escola Roc Blanc de Viladecavalls han participat aquest curs del “Recercaixa”, un projecte que impulsen de forma conjunta l’Associació Catalana d’Universitats Públiques i l’Obra Social “La Caixa” amb l’objectiu de fomentar l’esperit de recerca, el treball en equip i l’interès per la investigació.

dijous 19 maig 2016

El projecte per aquest curs 2015-2016 ha estat: “Desenvolupament d'un sistema robòtic de baix cost d'ajut a la rehabilitació de la marxa per a nens amb trastorns motors greus”. Els alumnes de 5è també han participat del projecte, presentant el treball "Què és la grip i com podem prevenir-la”.

Congrés Científic per a Joves Investigadors

En el marc d'aquest projecte, el passat dijous 12 de maig es va celebrar al CosmoCaixa  la 3a. edició del Congrés Científic per a Joves Investigadors, on es van donar a conèixer  els treballs de recerca que s'han dut a terme al llarg del curs escolar.

El regidor d'ensenyament de l'Ajuntament de Viladecavalls, Jesús Porres, va assistir a la jornada de presentació i, en nom de tot el Consistori, va felicitar els integrants del projecte per la bona feina realitzada des del centre educatiu.

Galeria d'Imatges

Recercaixa Roc Blanc 201516