Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 08:01 | 13/07/2024

Ambient familiar i participatiu a la celebració de l’Aplec de Sant Miquel de Toudell

L'Associació d'Amics de Sant Miquel de Toudell va celebrar el passat diumenge l'Aplec anual de Sant Miquel de Toudell a Viladecavalls.

dimarts 27 setembre 2016

La jornada va començar a les 10 del matí amb un recorregut a peu, des de la plaça de l’església fins a l'ermita, on mossèn Làzaro, va oficiar una missa a l'exterior. En acabar tots els assistents van cantar plegats el Virolai i els goigs de Sant Miquel.

Després d' esmorzar, l'Esbart Egarenc del Social de Terrassa, acompanyats de la música en viu del grup Tocats del Grall, van oferir un gran espectacle amb danses com la Festa Pagesia, Boleros Mallorquins, Galop de Panderetes, La Carnavalesca, Ball de Plaça i Marina. 

A l’hora de dinar, la tradicional paella popular va precedir el 2n Concurs de Pintura Ràpida, el qual va comptar amb la presència d’il·lustradors de renom com Pol Serra i Montse Rubio. Al final de l'Aplec es va fer l'entrega de premis del concurs i es va realitzar la presentació d’una maqueta de l’ermita que romandrà exposada a la mateixa,  obra del desaparegut veí del municipi Pere Bercero.

Un any més, l’Aplec de Sant Miquel de Toudell es consolida com a punt de trobada d’actes religiosos i de cultura popular, convertint-se en una de les festes més populars del municipi.