Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 07:29 | 16/07/2024

Ampliat el termini per participar en l'enquesta de mobilitat

L'enquesta digital per recavar els hàbits de transport de Viladecavalls impulsada per l'Ajuntament amplia el termini per participar-hi. Es tenia previst tancar l'enquesta aquest diumenge 25 de novembre però romandrà oberta fins al pròxim 9 de desembre.

divendres 23 novembre 2018

L'enquesta "Explica'ns com et mous" té l'objectiu de conèixer l'ús del servei de transport que fan tant als veïns i veïnes que es desplacen des de Viladecavalls a altres indrets, per exemple als seus llocs de treball o a estudiar a la universitat, com a les persones que tenen per destí el nostre municipi.

La informació que es reculli servirà per analitzar-la i fonamentar futures propostes de millora de l'actual servei de transport a les administracions competents. En el formulari, el qual es pot accedir a través d'aquest enllaç, s'emplena de manera anònima i es demana informació sobre els desplaçaments diaris que fa la persona, si es disposa de vehicle propi o suggeriments que vulgui aportar, entre altres.

Es tenia previst tancar l'enquesta el diumenge 25 de novembre però s'ha decidit ampliar el termini fins al 9 de desembre, donat que encara s'estan rebent formularis i és important recollir el màxim d'aportacions possibles.

Les persones que no disposen d'equip informàtic o els coneixements necessaris per emplenar l'enquesta es poden adreçar al punt d'accés situat a l'Oficina d'Atenció Ciutadana del carrer Antoni Soler i Hospital. Allà disposaran d'un terminal des d'on poder participar i rebre ajut del personal municipal, si escau.