Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 23:57 | 23/07/2024

Aplec de Sant Miquel de Toudell 2021

L’associació Amics de Sant Miquel de Toudell organitza el tradicional Aplec de Sant Miquel de Toudell el pròxim 26 de setembre amb diverses activitats a l’ermita de Can Mir.

dijous 16 setembre 2021

La jornada començarà amb la caminada a l’ermita amb punt de sortida a la plaça de l’església de Sant Martí de Sorbet, a les 10.00 hores. Les persones que hi participin hauran de portar una armilla reflectant per la seva seguretat durant el trajecte. Una vegada a Can Mir, es durà a terme la missa amb el cant dels goigs, a les 11.00 hores i, posteriorment, es farà un esmorzar popular. I a les 12.15 hores, les persones assistents podran gaudir amb el concert dels Ministrils del Raval, el ball del capgròs de la bruixa Ramona Porta i l’actuació dels Petits Dracs de Viladecavalls.

L’aplec es realitzarà amb les mesures sanitàries recomanades i el control d'assistència. Recordem que caldrà dur la mascareta degudament posada durant els actes.

Aquesta festa popular comptarà amb la col·laboració de l’Ajuntament de Viladecavalls que, a més de donar suport a l’activitat, està realitzant obres de millora de l’entorn de l’ermita perquè els vilacavallencs i les vilacavallenques puguin gaudir d’aquest edifici històric amb plenitud.