Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 11:31 | 15/07/2024

Aplicació de les mesures preventives i els protocols de COVID-19 en els casals i campus d’estiu de Viladecavalls

A Viladecavalls s’estan desenvolupant diversos casals i campus durant els mesos d’estiu, en els quals s’estan prenent totes les mesures preventives per tal de minimitzar el risc de contagi de la COVID-19.

dimecres 15 juliol 2020

Les entitats organitzadores i l’Ajuntament de Viladecavalls treballen conjuntament en el manteniment de les mesures establertes, així com la neteja i desinfecció dels equipaments i l’activació dels protocols de detecció i control dels infants i el personal que dinamitza les activitats.

En general, els campus i casals d’estiu s’estan duent a terme amb normalitat, i només s’han hagut de realitzar accions preventives en dues ocasions. La primera intervenció es va produir la setmana passada quan un dels infants presentava febre, fet que va activar els protocols i es va procedir a realitzar les proves de diagnòstic (PCR) de COVID-19 a l’infant. El resultat de la PCR es va obtenir al cap de dos dies amb resultat negatiu. El segon possible cas s’ha detectat aquesta setmana. En aquest cas, s’ha procedit a la cancel·lació temporal de les activitats del campus fins que no s’obtinguin els resultats de la prova realitzada a l’infant, tot i que es pensa que el quadre clínic d’aquesta persona no s’allunya d’una situació típica en els joves en període d’estiu. En ambdós casos, les famílies usuàries han estat informades des de les entitats i se segueixen els protocols establerts.

Des de l’Ajuntament de Viladecavalls es continuarà realitzant totes les accions necessàries que permetin oferir la màxima normalitat possible a la ciutadania alhora que es fa front a la pandèmia garantint el ple compliment de les indicacions establertes per les autoritats sanitàries.