Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 20:57 | 13/07/2024

Aprèn a utilitzar recursos digitals per millorar el teu perfil professional

En els establiments comercials i de serveis cada dia s’utilitzen més els recursos digitals: per connectar amb la clientela, facilitar la compra, fer publicitat, portar una gestió més eficient de productes, serveis i vendes... En el programa Treball, Talent i Tecnologia t’oferim l’oportunitat de conèixer-los i adquirir habilitats digitals que et puguin ajudar a trobar o millorar la feina en comerços, restauració o serveis.

dimecres 22 juny 2022

El projecte compta amb una agent de capacitació digital que ofereix seguiment i acompanyament personalitzat fins a finals de 2022 a totes les persones que s’incorporin, així com càpsules de formació per completar els aprenentatges, tant per a persones en actiu com en situació d’atur.

Per començar a adquirir coneixements, us convidem a participar a la primera càpsula pràctica en línia:  

APRÈN A TREBALLAR AMB INSTAGRAM; la xarxa social que ajuda a créixer als negocis!

Dia: 29 de juny de 2022

Hora: 10 – 12 h

On: format digital (sessió en línia)

Cost: gratuït

Inscripció: https://bit.ly/3xQvAHS 

Aprofita aquesta oportunitat! Et convidem a participar i a que puguis compartir la informació amb altres persones!

Si tens qualsevol dubte i/o vols participar en altres accions per millorar la teva ocupabilitat, envia un e-mail a comerc@viladecavalls.cat, amb l’assumpte “Persones TTT” indicant el teu interés i ens posarem en contacte amb tu.

Aquest projecte, executat per l’Ajuntament de Viladecavalls en col·laboració amb el Consell Comarcal del Vallès Occidental, compta amb la subvenció de la Diputació de Barcelona.

Les actuacions del projecte per a les persones es van iniciar el dimarts 24 de maig, amb 2 sessions participatives per presentar el projecte, una presencial i una altra en línia.  Les persones que van assistir van poder conèixer i iniciar-se en el camí cap a una transformació digital que està provocant canvis en els negocis i en els requisits que es demanen per treballar-hi.