Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 21:43 | 12/07/2024

Aprovació del conveni de col·loboració per al servei de recollida d’oli domèstic usat

El Ple de l'Ajuntament va aprovar en la sessió ordinària celebrada dijous 26 de novembre, el Conveni de Col·laboració entre el Consorci per a la Gestió dels Residus del Vallès Occidental i l’Ajuntament de Viladecavalls, per al Servei de Recollida d’Oli Domèstic Usat.

dimarts 22 desembre 2015

El Servei de Recollida d’Oli Domèstic Usat té com a objectiu facilitar la recollida selectiva d’aquest residu domèstic als veïns i veïnes  de Viladecavalls, i  procedir posteriorment al seu reciclatge, evitant d’aquesta manera l’abocament d’oli al medi natural o a la xarxa de clavegueram.

Mitjançant aquest conveni, el Cresidusvo serà l’encarregat de la recollida, transport i tractament d’aquest residu mitjançant els contenidors de recollida d’oli domèstic usat que hi ha al municipi.

Recordem a la ciutadania  que aquells que vulguin llençar l’oli domèstic usat a Viladecavalls ho poden fer a la deixalleria municipal, o bé mitjançant  els tres contenidors taronges situats a l’avinguda Barcelona de Can Trias, carrer de Baix i Plaça de la Creueta, sempre dins d’ampolles de plàstic.