Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 08:21 | 23/07/2024

Aprovat el Pressupost Municipal 2018

El Pressupost Municipal 2018 de Viladecavalls es va aprovar ahir dimecres en sessió de ple extraordinària celebrada en la sala de plens a les 20.30 hores.

dijous 21 desembre 2017

El Pressupost Municipal per a l'exercici 2018 es va aprovar per majoria simple amb els vots a favor de CiU i PSC-PM, abstencions de Ciutadans i FEM Viladecavalls, i els vots en contra d'Esquerra-AM i Acord per Viladecavalls. Un pressupost que es basa en les necessitats que les entitats i associacions del municipi han anat traslladant a l'Ajuntament de Viladecavalls.

L'aprovació del Pressupost Municipal 2018 permetrà endegar projectes tan importants per a la vila com són el projecte d'un centre d'Arts Escèniques Municipal, les inversions en els locals socials de les associacions de veïns, la millora dels espais esportius així com la reparació del mur de contenció del camp de futbol de la Zona Esportiva Municipal del Nucli Urbà o la segona fase del projecte de construcció del centre pel foment de l'ocupació entre altres. En total, es destinaran 2.158.395 € en inversions per millorar el municipi.

Pel que fa a l'evolució de l'endeutament, aquests pressupostos segueixen en la línia de la reducció amb una previsió de baixada d'un 2% respecte a l'anterior exercici, situant-se en un 25%.

Així doncs, aquest 2018 s'encetarà amb el Pressupost Municipal aprovat i, per tant, amb el suport econòmic necessari per continuar millorant els equipaments municipals, el dia a dia del teixit associatiu i empresarial i el benestar de la ciutadania.

 

Consulteu el detall d'ingressos i despeses i llistat d'inversions 2018