Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 22:16 | 12/07/2024

Aprovat el Pressupost Municipal per a l’exercici 2021

L’Ajuntament de Viladecavalls ha aprovat, inicialment, el pressupost municipal per a l’any 2021, en una sessió extraordinària del Ple de la Corporació, celebrada ahir dimarts 29 de desembre de 2020.

dimecres 30 desembre 2020

El Ple es va dur a terme de manera telemàtica a les 18.00 hores on es va aprovar el pressupost municipal per l’any 2021  per majoria absoluta  amb els vots a favor de Treballem Junts per Viladecavalls, PSC, el regidor no adscrit, l’abstenció d’ERC i el vot en contra de FEM Viladecavalls. 

L’Alcaldessa de Viladecavalls, Cesca Berenguer, va manifestar la seva satisfacció en poder aprovar aquests pressupostos abans de finalitzar l’any tenint en compte l’actual situació. Uns pressupostos orientats a superar la crisi provocada per la pandèmia, amb gran protagonisme en la lluita contra el canvi climàtic i la sostenibilitat. On les persones són l’eix central de la despesa millorant els serveis municipals, el transport públic i portant a terme inversions estratègiques pel futur de les Vilacavallenques i Vilacavallencs. 

El segon i darrer punt de l’ordre del dia era l’adhesió a l’Associació de Municipis i Entitats per l’Energia Pública (AMEP), el qual va ser aprovat per unanimitat. 

Podeu recuperar l’ordre del dia del Ple en el següent enllaç: ORDRE DEL DIA 


Pel que fa a l’emissió de la sessió plenària, podeu visualitzar la primera part del Ple al canal de Youtube de l’Ajuntament: SESSIÓ PLE 29/12/2020