Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 22:58 | 12/07/2024

Aprovat el Pressupost Municipal per al 2016

El Ple de l'Ajuntament de Viladecavalls celebrat el passat dijous 26 de novembre al vespre va aprovar el pressupost municipal de l'any pròxim amb els vots favorables de CiU, FEM Viladecavalls, Esquerra AM i Ciutadans, i l'única abstenció del PSC. Es tracta d'un pressupost total de 9.024.677 euros.

dimarts 01 desembre 2015

Els pressupostos 2016 segueixen una línia estratègica clara consistent en la disminució progressiva de la ratio d’endeutament. L’endeutament actual és del 46% i per tant és inferior al 75% establert per la normativa vigent permeten un marge de maniobra  d’inversió futura i manteniment dels serveis públics i clarament per sota del 59% de l’any anterior, seguint la premissa de baixada de l’endeutament marcada per l’equip de govern.

El Pressupost per al 2016 està orientat entorn quatre grans eixos principals com ara l’atenció a les persones de Viladecavalls, la reactivació econòmica, el manteniment i regeneració de l’entorn urbà del municipi i l’estabilitat pressupostària i sostenibilitat financera.

En aquest darrer aspecte, es treballa en l’obtenció de finançament que permeti desenvolupar un major nombre d’accions de millora municipal a Viladecavalls, sense que aquest afecti el pressupost municipal.

Des de l’Ajuntament de Viladecavalls es vol subratllar que era necessari realitzar un exercici de responsabilitat per part de tots, i en aquest sentit destacar que hi ha hagut una gran voluntat de consens i diàleg entre el de Grups de la Corporació.