Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 22:04 | 17/07/2024

Aprovat un paquet d’ajuts extraordinaris per fer front a la crisi social i econòmica generada per la COVID-19

El Ple de la Corporació va aprovar el passat dijous 28 de maig un paquet de mesures i ajuts econòmics per mitigar els efectes de la pandèmia de COVID-19 en l’àmbit econòmic, cultural, esportiu i en el conjunt de la ciutadania del nostre municipi.

dilluns 01 juny 2020

Aquestes mesures han estat treballades conjuntament per l’Equip de Govern i tots els grups polítics municipals des del passat mes de març i s’han pogut portar a votació en el Ple de maig gràcies a la feina realitzada en molt poc temps pels serveis tècnics de l’Ajuntament. 

Els ajuts econòmics es vehiculen de dues maneres: a través de bonificacions i de subvencions. Les bonificacions són reduccions que s’apliquen en el moment del pagament de les persones que compleixen amb els requisits d’aquestes. Mentre que les subvencions serveixen per a fer front a determinades necessitats, individuals o col·lectives.

ENLLAÇ AL DOSSIER D'AJUTS COVID19

En les següents infografies podeu consultar el recull de subvencions i bonificacions que es van aprovar en el Ple de Maig segons l’àmbit al qual s’adrecen: