Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 22:51 | 17/07/2024

Aquest novembre torna el cicle de tallers d'estimulació de la memòria per a gent gran del municipi

El cicle de tallers d'estimulació de la memòria que organitza de manera anual l'Ajuntament de Viladecavalls i que s'adreça a la població de gent gran del municipi s'iniciarà el pròxim 19 de novembre.

dimecres 07 novembre 2018

Els tallers de la memòria té per objectiu estimular les capacitats cognitives de les persones participants per mitjà de l'aprenentatge dels diferents tipus de memòria existents. La metodologia de les sessions és  de caràcter pràctic i consisteixen en l’ús de fitxes conceptuals, procedimentals i l'ús d'estratègies mnemotècniques. Aquests tallers  faciliten un estat físic i psíquic adequat i ajuden a  controlar l'ansietat que provoca l'oblit, entre altres.

El cicle, organitzat de manera anual per l'Ajuntament de Viladecavalls, s'adreça a la gent gran del municipi que s'hagi inscrit prèviament als Serveis Socials de l'Ajuntament de Viladecavalls i es compon de 23 sessions d'una hora i mitja, al Centre Cívic Paco Cano els dilluns i a l'Escola de Música Municipal Pau Casals els dimecres, i començaran a partir del pròxim 19 de novembre en horari de 10.00 a 11.30 h.

Les persones interessades es poden inscriure contactant al telèfon dels Serveis Socials de l'Ajuntametn de Viladecavalls Tel. 93 788 71 41 Ext. 114.